Maioreanu, despre presupusa înlocuire a lui Florescu cu Rujan: ”Este o hotărâre fermă!”

Vicepresedintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, dezminte presupusele zvonuri cum ca Ciprian Florescu va fi inlocuit cu prefectul demisionar, Cristinel Rujan, pentru candidatura la Primaria Targu Jiu. Acesta a precizat ca Florescu se incadreaza tuturor criteriilor care il mentin in postura de candidat din partea PSD pentru fotoliul de primar al muncipiului.
Maioreanu a precizat că nominalizarea lui Florescu în lupta pentru Primăria Târgu Jiu s-a făcut în urma unor cercetări sociologice, dar și a mai multor sondaje de opinie.

Andrei Maioreanu, vicepreședinte PSD Gorj

De asemenea, Andrei Maioreanu consideră că această situație va rămâne neschimbată, iar Florescu nu va fi înlocuit.Principala preocupare a social democraților trebuie să fie câștigarea alegerilor locale.

Andrei Maioreanu, vicepreședinte PSD Gorj

Totodată acesta consideră că discuțiile aruncate în spațiul public ascund anumite interese.Oamenii nu trebuie să dea curs unor astfel de discuții pentru că în cadrul organizației de la nivelul județului Gorj nu au fost luate asemenea hotărâri.

Andrei Maioreanu, vicepreședinte PSD Gorj

În ultimele zile a fost vehiculată ideea că partidul se va reorienta către un alt candidat la Târgu Jiu. Reprezentanții Partidului Social Democrat au declarat că aceste ipoteze nu există și, în concluzie, au fost respinse.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *