MAGIA CRĂCIUNULUI

În pragul sărbătorilor de iarnă, preșcolarii grupei ”Piticii” de la Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Târgu Jiu, îndrumaţi de prof. Cornescu Alina- Oana și Bîzdoacă Ana- Maria, au pregătit un mic spectacol dedicat nașterii Domnului, prin care au dorit să demonstreze încă o dată cât de talentaţi sunt.


Programul educativ intitulat ”Magia Crăciunului” a fost așteptat cu mult entuziasm de către copii, părinți și educatori.


Au fost momente emoționante pentru care micuții s-au pregătit intens deoarece la români, sărbătorile de iarnă sunt adevărate sărbători de suflet. Acestea au un farmec și o frumusețe aparte, fiind așteptate cu emoție și multă bucurie.

A fost o seara magica pentru toti, dar mai ales pentru micii artisti care l-au aşteaptat cu nerăbdare pe Moş Crăciun, moşul bun care aduce daruri tuturor copiilor.


Pentru întâlnirea cu Moşul, piticii din grupa Mare”A” au pregătit şi prezentat cu glasurile lor cristaline, calde și tremurânde de emoție, colinde, poezii și ”Jocul ursului”. Nimic nu s-a comparat cu mulțumirea sufletească a profesorilor coordonatori dată de fericirea din ochii copiilor care au primit cadouri de la Moș Crăciun.

Cei mici au fosti emoționați, iar pe lângă ei, părinții au avut și mai multe emoții. Emoțiile serbării de Craciun au fost unice și minunate pentru fiecare în parte.. Acestea au trezesc în sufletul paticipanților bucurie, bunătate, determinându-i să fie mai atenţi cu cei din jur.
Atmosfera a fost una minunată, cu emotii uriase: bucurie, zâmbete, admirație, iar inimile s-a umplut de drag si bucurie. La final, Mosul i-a rasplatit cu cadouri pentru pasiunea lor si orele de repetitii.

Profesor Cornescu Alina- Oana
Profesor Bîzdoacă Ana- Maria

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *