Locuitorii comunei Telești vor beneficia de racordarea la rețeaua de gaze naturale

Conștientizarea necesității unei rețele de gaze naturale pentru locuitorii comunei Telești a devenit un subiect important în ultimii ani. Din păcate, lipsa acestei facilități esențiale nu doar că a împiedicat dezvoltarea locală, dar a și limitat confortul zilnic al cetățenilor.


În acest sens, autoritățile locale au depus eforturi pentru a răspunde acestei necesități, totodată concentrându-se pe finalizarea cu succes a documentației necesare demarării proiectului.


Astfel au fost identificate surse de finanțare care fac posibilă trecerea la faza următoare a proiectului, și anume pregătirea și scoaterea la licitație a obiectivului de racordare la gaze naturale.


Această inițiativă, estimată la o valoare de aproximativ 6 milioane de euro, reprezintă nu doar o investiție în infrastructura locală, ci și o promisiune pentru o viață mai bună a locuitorilor din această zonă.

Proiectul, așteptat cu nerăbdare de comunitate, va facilita racordarea a aproximativ 1.300 de gospodării la rețeaua de gaze naturale, eliminând astfel dependența de lemn și butelii și oferind o alternativă mult mai confortabilă și modernă.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *