Liviu Cotojman si a depus candidatura pentru cel de al cincilea mandat de primar

Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia, și-a depus candidatura pentru cel de-al cincilea mandat de primar. Conducătorul UAT-ului spune că se simte onorat și responsabil să-și reprezinte cetățenii .


Îmi iau din nou în fața dumneavoastră angajamentul că voi rămâne mereu un primar devotat, dedicat implementării de proiecte care să dezvolte localitatea noastră și bineînțeles prietenul dumneavoastră. Fac precizarea că voi fi mereu primarul tuturor indiferent că știu cine mă votează si cine nu mă votează, dorind armonie și prietenie între semenii noștri”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

În același timp, Cotojman, se poate lăuda cu o serie de realizări importante în cei patru ani de mandat în care s-a aflat în fruntea Primăriei Roșia de Amaradia.


Printre acestea putem enumera: modernizarea prin asfaltare a tuturor drumurilor și a celor cu iesiri în toate comunele vecine, reducând considerabil traseul și timpul, apa furnizată în comună către cetățeni la prețul de numai 2 lei, acordarea de masă caldă tuturor elevilor (grădiniță, ciclul primar, ciclul gimnazial și liceu) care învață la unitățiile școlare din localitate.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *