Licitație cu ușa închisă la Drăguțești

Licitatia pentru concesionarea terenului de aproximativ 26 de hectare din comuna Dragutesti a avut loc astazi. Insa, surpriza mare a fost ca la procedura de finalizare a licitatiei nu ar fi fost prezenta decat comisia.


Conform procedurii, la o licitație trebuie să participe toți reprezentanții firmelor înscrise, iar plicurile cu ofertele să fie desfăcute în prezența acestora, însă, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Tot procesul s-ar fi desfășurat cu ușile închise, fără a se cunoaște deznodământul.


Reamintim că terenul scos la licitație ar urma să fie destinat unui spațiu de agrement ce cuprinde un iaz piscicol, amplasarea de căsuțe de lemn, activități acvatice cu sau fără ambarcațiuni, pentru sporturi nautice și pescuit. Însă, potrivit unui om de afaceri din Gorj, care dorea să se înscrie la licitație, această suprafață nu poate fi folosită în scopul declarat în caietul de sarcini. Mai exact, firma care va câștiga licitația, nu va putea primi aviz favorabil pentru amenajarea unui iaz, întrucât zona nu este una adecvată.


Valoarea de circulație a terenului este de aproximativ 160.000 de lei, iar nivelul redevenței, ca bază de pornire la licitație a fost de 0,15 euro/mp.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *