A patra victorie consecutivă pentru baschetbalişti

CSM Târgu Jiu a oferit o nouă prestaţie solidă pe teren propriu şi a bifat al patrulea succes consecutiv în Liga Naţională de Baschet Masculin. Gorjenii au trecut de Miercurea Ciuc, scor 97-67.


Gazdele au controlat partida de la un capăt la altul, câştigând toate cele patru sferturi: 25 – 15, 19 -13, 27 – 14, 26 – 25. Cel mai bun marcator al formaţiei noastre a fost Ahmed Bashir, cu 27 de puncte. Stefan Glogovac a terminat cu 18 puncte, iar Brandon Sly a reuşit 17. Kevin Allen a bifat un nou double-double, cu 14 puncte şi 16 recuperări.


Dintre jucătorii gorjeni, Octavian Ilie a prins 16, 42 minute pe parchet. A contribuit cu 5 recuperări, 2 puncte şi o pasă decisivă. Camil Berculescu a fost utilizat 8, 32 minute. A reuşit 3 puncte şi o pasă decisivă. Mihai Bădiţă a jucat 3, 18 minute, iar Alex Berca – 2, 54minute.


“Am deschis meciul foarte bine, ne-am apărat foarte bine încă din prima repriză şi am creat o diferenţă destul de confortabilă, astfel că tot meciul am condus. S-au apropiat la un moment dat de noi, însă niciodată nu s-a pus problema câştigătoarei. Este bine că şi Bashir a demonstrat astăzi că ne poate ajuta foarte mult. Este în sfârşit gata de joc. Nu a fost cel mai bun meci al nostru, putem juca mult mai bine de atât. Avem patru victorii consecutive şi sperăm să continuăm pe trend ascendent”, a declarat antrenorul Jordanco Davitkov.


Următorul meci al formaţiei noastre va fi în deplasare la Piteşti.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *