Licitație cu cântec la Primăria Drăguțești!

Primăria Drăguțești va derula procedura de licitație pentru concesionarea unui teren de aproximativ 26 de hectare. Suprafața ar urma să fie destinată unui spațiu de agrement ce cuprinde, potrivit caietului de sarcini, un iaz piscicol, amplasarea de căsuțe de lemn, activități acvatice cu sau fără ambarcațiuni, pentru sporturi nautice și pescuit.


Însă, potrivit unor surse, agregatele minerale de balastieră de pe cele 26 de hectare, estimate la 5 milioane de euro, ar fi de fapt miza acestui teren. Mai exact a lui Paul Plăstoi, cel care ar fi programat să câștige licitația. Cel în cauză ar urma să-i dea primarului din Drăguțești, după câștigarea licitației, o șpagă de 300.000 de euro. Toată operațiunea ar fi coordonată de amicul și consilierul său personal, Florin Sitaru. Cu acești bani, Dumitru Ion Popescu își va putea continua noua construcție de lângă piscina proaspăt turnată. În replică, primarul din Drăguțești infirmă aceste informații și amenință că va da trustul în judecată.

Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești

Valoarea de circulație a terenului este de aproximativ 160.000 de lei, iar nivelul redevenței, ca bază de pornire la licitație, este de 0,15 euro/mp. Durata concesionării terenului va fi de 49 de ani. Teremenul limită de depunere a ofertelor este data de 3 decembrie. Licitația este programată în data de 6 decembrie.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *