La mulți ani, Medima Târgu Jiu! Clinica a împlinit un an de activitate

Medima Târgu Jiu a împlinit un an de activitate. Cu aparatură ultraperformantă și o echipă de medici radiologi de elită, Medima este dedicată oferirii investigațiilor imagistice RMN și CT de cea mai înaltă calitate.


În scurt timp, clinica a devenit o parte importană a comunității, care pune pe primul loc bunăstarea pacienților. A fost un prim an foarte productiv, în care Medima a atras parteneri de nădejde. Managerul Janina Bain privește cu încredere spre viitor și spune că furnizorul medical va da mereu dovadă de empatie și va oferi ajutorul necesar tuturor celor aflați în nevoie.

Janina Bain, manager Clinica Medima Târgu Jiu


Implicarea și profesionalismul fac diferența la Medima. Alături de medici bine pregătiți, clinica oferă investigații avansate, extrem de utile în patologiile complexe.

Tatiana Greculescu, Senior Key Account Manager Clinica Medima Târgu Jiu


Expert sportiv și conducător al secției de handbal la CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, a declarat că parteneriatul cu Medima este extrem de necesar pentru sportivii profesioniști.

Dan Ilieș, expert sportiv CSM Târgu Jiu


Directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Robert Bălăeț, le-a urat viață lungă partenerilor de la Medima. Ca fost sportiv, conducătorul clubului știe cât este de important ca accidentările să fie tratate corespunzător după un diagnostic precis.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu


Clinica Medima Târgu Jiu este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *