Jiul a câștigat Cupa județeană! Lițoiu: “Ambiția și determinarea au făcut diferența”

CS Jiul Rovinari 2016 a câștigat Cupa României la fotbal – faza județeană. Trupa lui Ion Lițoiu a trecut în finală chiar de deținătoarea titlului din acest an, Vulturii Fărcășești.


A fost un meci echilibrat, decis de un singur gol. Reușita câștigătoare a venit de la Gabriel Munteanu, în minutul 57. A fost a treia finală consecutivă de cupă pentru rovinăreni, care au reușit în sfârșit să ridice trofeul. În sezonul precedent, pierduseră tot cu vulturii. Ambiția și determinarea au făcut diferența în opinia antrenorului Ion Lițoiu.

Ion Lițoiu, antrenor Jiul Rovinari


Jiul Rovinari va reprezenta acum Gorjul în faza regională a competiției. Partidele din grupe au loc pe 10, 13 și 17 iulie, în timp ce finalele se joacă pe 20 iulie. Faza națională a Cupei României (Turul I) începe pe 31 iulie 2024.

Ion Lițoiu, antrenor Jiul Rovinari


Partida s-a jucat pe Stadionul ,,Minerul” din Mătăsari. Dan Oprița, fost fotbalist la Pandurii și Minerul Mătăsari, a dat lovitura de începere. Tot la începutul meciului, reprezentanții formației CSC Negomir au fost premiați de AJF Gorj, pentru că au terminat pe podium în Liga 4.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *