Ion Iordache, propunerea PNL pentru Senatul României

Candidat al PNL Gorj pentru Senatul României, Ion Iordache este un nume binecunoscut multora dintre locuitorii județului nostru. Fost primar al orașului Turceni și afacerist de succes, Ion Iordache este o persoană care cunoaște foarte bine detalii privind buna funcționare a actului administrativ. Experiența acumulată în fruntea Primăriei Turceni este decisivă atunci când vine vorba despre a înțelege hățișurile unui domeniu excesiv de birocratizat, sufocat de acte și legi deseori anacronice în România postdecembristă a anului de grație 2020. Da, administrația publică locală și centrală are nevoie urgentă de o remodelare din esență a legilor și actelor normative, foarte multe depășite, nerealiste într-o societate aflată într-o continuă metamorfoză.


Dacă pe componenta administrativă nu mai există multe secrete pentru fostul edil Ion Iordache, credem că același lucru se poate spune și despre latura economico-financiară a activității desfășurate de către acesta. Cu o vechime în branșă de mulți, foarte mulți ani, firmele pe care Ion Iordache le-a pus pe picioare au dovedit caracterul pragmatic, eficient și bazat pe obținerea de profit al întreprinzătorului Ion Iordache. Toate entitățile economice pe care acesta le-a înființat, condus sau gestionat sunt modele pentru alți potențiali întreprinzători, având cifre de afaceri și profit de invidiat.


Probabil gorjenii se întreabă ce anume îl recomandă pe Ion Iordache pentru un fotoliu de senator în Parlamentul României. Păi e simplu: spiritul de antreprenor, experiența în domeniul administrativ și economic, precum și succesul în orice inițiativă privată pe care a avut-o, toate contribuie din plin la recomandarea ca Ion Iordache să fie acolo unde se fac legile pentru întreaga țară, pentru tot poporul.


Spirit empatic, sensibil la suferințele și nevoile românilor, Ion Iordache poate reprezenta un câștig pentru Gorj în Parlamentul României.

Ionuț Catrina

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *