Ion Iordache dezminte posibila candidatură a lui Adrian Tudor la Primăria Târgu Jiu din partea PNL

În ultimul timp, în spațiul public au apărut tot felul de informații cum că Adrian Tudor, fostul viceprimar al Municipiului Târgu-Jiu, și-a anunțat candidatura la Primăria Târgu Jiu, în urma unei alianțe cu PNL. Ion Iordache, senatorul PNL dezmint, însă, posibila candidatură a lui Adrian Tudor și spune că nici măcar nu au avut loc discuții în acest sens.


În schimb, Adrian Tudor, președintele Partidului Verde Gorj spune că în ultima perioadă a purtat discuții cu Ion Iordache, președintele PNL Gorj, despre o viitoare alianță între cele două formațiuni politice.

„Eu candidez la funcția de primar al Municipiului Târgu-Jiu. Pe Marcel Romanescu îl trimitem acasă. Am prima șansă (…) Am avut întâlniri și o să avem în continuare. Este posibilă o candidatura a mea din partea unei alianțe inclusiv cu PNL. Adrian Tudor este membru al Partidului Verde și va rămâne verde. Dacă asta e cea mai bună variantă pentru Târgu-Jiu, nu trebuie să vedem interesele de partid”, a declarat la Radio Infinit, președintele Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor. Senatorul Iordache declara, însă, ă nu a existat nici măcar o discuție cu Adi Tudor și consideră că acestea sunt discuții purtate de membrii din partidele mai mici pentru a avea o mică șansă la alegerile locale din 2024.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Acesta spune că unele dintre frustrări pleacă și de la membrii din interiorul partidului pe care îl conduce, nu neapărat din exterior.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *