Iohannis a organizat o recepție, dar au venit puțini invitați. Ce spune Morega

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a organizat miercuri, de 1 decembrie, o receptie unde au fost invitate aproximativ 300 de persoane. Dintre acestea, au participat doar 156 si asta din cauza perioadei pandemice in care ne aflam. Dan Ilie Morega spune ca lipsa persoanelor se datoreaza faptului ca lumea nu-si mai doreste sa participe la nicio intrunire organizata de presedintele Romaniei.


Liderii partidelor parlamentare, precum Dacian Cioloş şi George Simion, nu au fost invitaţi la evenimentul de la Palatul Cotroceni. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, critică dur această situație și spune că așa ceva nu se cade.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Dan Ilie Morega mai spune că Iohannis a ajuns să fie tot mai singur la Palat. O dovedește recepția oferită cu ocazia Zilei Naţionale. Din aproape 300 de invitații trimise, la eveniment au ales să vină aproape jumătate.
De asemenea, acesta mai spune că cel mai corect ar fi fost ca Social Democrații să facă tot posibilul să-l suspende pe Klaus Iohannis din funcția de președinte al țării și nu să accepte o alianță pentru guvernare cu liberalii.


Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Majoritatea invitaților din acest an au fost ambasadori și reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București, care după discursul oficial al președintelui au fost invitați la degustat produse tradiționale.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *