Investiții noi de asfaltare la Vladimir

Investitiile in infrastructura rutiera continua in comuna gorjeana Vladimir. Drumul care trece prin fata primariei a fost asfaltat. Autoritatile locale au reusit sa obtina o noua finantare pentru asfaltarea mai multor drumuri importante din localitate.
Lucrările de asfaltare a DS4, de 300 metri, din satul Andreești, au fost finalizate și urmează recepția investiției. Cetățenii care locuiesc în această zonă beneficiază de rigole betonate și canalizare pluvială în fața proprietății. Investiția a fost realizată cu bani de la bugetul local, în valoare de 240,000 de lei.

Ion Ianăși, primar Vladimir

O nouă investiție va fi făcută în infrastructura rutieră. Primarul Ion Ianăși anunță că a fost aprobată finanțarea unui alt proiect de asfaltare de peste patru kilometri, care vizează drumurile comunale. Acesta speră să înceapă lucrările până la sfârșitul anului.

Ion Ianăși, primar Vladimir

Odată cu începerea anului școlar, zeci de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Andreești vor beneficia de condiții mai bune de învățare. O sală de curs și corpul A, care se află în incinta unității de învățământ, vor fi reabilitate.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *