Inițiativă inedită a FRF. Unde se va juca Supercupa României?

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a stabilit datele la care vor incepe principalele campionate ale tarii. De asemenea, s-a aflat cand se va juca supercupa si a fost fixata ziua de start a Cupei Romaniei .


Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a hotărât ca prima etapă a ligii secunde să fie programată pe 31 iulie. Cu trei zile înainte va debuta Cupa României, ediția 2021-2022. Liga 3 începe la o lună distanţă. De asemenea, meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, contând pentru Supercupa României, se va juca pe 10 iulie, cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1.

Răzvan Burleanu, președinte FRF

Dacă locația meciului dintre Cluj și Craiova nu a fost încă stabilită, dar partida va avea loc în țară, Burleanu are planuri mari pentru viitoarele ediții ale Supercupei României. Vrea ca jocurile să aibă loc peste hotare.

Răzvan Burleanu, președinte FRF

Țări precum Italia sau Spania și-au făcut un obicei în a-și disputa supercupele în destinații exotice, unde există un important val de simpatie față de echipele lor reprezentative.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *