Înfrângere greu de digerat pentru Viitorul! Jucătorii, abandonați la Filiași după meciul de Cupă

Duelul din Cupa Romaniei dintre CSO Filiasi si Viitorul Targu Jiu s-a incheiat cu victoria doljenilor. Elevii lui Mario Gaman au intors scorul in partea a doua a meciului si au posibilitatea sa evolueze in turul urmator impotriva unei echipe de Liga 1.


Viitorul a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Pentru echipa lui Cristian Lupuț au marcat Dodoi (’24) și Vulpe (`28). Totuși, în turul patru va evolua CSO Filiași, grație celor trei goluri marcate în repriza secundă. Fotescu a dat semnalul revenirii în minutul 48, iar Calu a egalat în minutul 79. Cireașa de pe tort a fost pusă de Dina, în minutul 90. Jucătorul gazdelor a transformat un penalty provocat de Doumbia. Antrenorul gorjean al oaspeților, Mario Găman, a dezvăluit ce le-a spus la pauză jucătorilor.

Mario Găman, antrenor CSO Filiași

Tehnicianul doljenilor vrea un adversar cât mai puternic în turul următor.

Mario Găman, antrenor CSO Filiași

Amărăciunea înfrângerii a fost dublată de gestul greu de anticipat făcut de conducerea Viitorului. Potrivit mai multor surse, șoferul autocarului a primit ordin să plece de la stadion, iar fotbaliștii s-au întors acasă prin diferite mijloace. Unii și-au chemat prietenii de la Târgu Jiu, alții au beneficiat de mașini împrumutate de oficialii grupării din Filiași, iar unii s-au întors în oraș cu trenul.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *