Înfrângere care contează. Baschetbaliștii încep faza a doua a campionatului la Ploiești

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a cedat prima poziție în Grupa 11-18, faza a doua a campionatului național masculin, după înfrângerea de la Timișoara. Gorjenii au pierdut la 14 puncte în Banat, după ce acasă câștigaseră la 12.


Partida din ultima rundă a sezonului regulat a fost adjudecată de gazde cu 96-82. Elevii lui Dragan Petricevic au câștigat trei din cele patru sferturi: 24-19, 29-26, 17-19, 26-18. În urma acestui rezultat, alb-albaștrii au terminat prima parte a campionatului cu șase victorii și zece înfrângeri. Cel mai bun jucător al oaspeților a fost Dimitrius Underwood, cu 24 de puncte, 10 pase decisive și 8 recuperări. A fost urmat de Arsenije Vuckovic, care a reușit 22 de puncte și 8 recuperări.

,,Câteva greșeli ne-au costat acest meci. Ne-am pierdut concentrarea 3-4 minute, iar o echipă cu experiența Timișoarei nu te iartă”, a fost concluzia lui Kresimir Basic, antrenorul croat al gorjenilor.


Prima etapă din faza a doua este programată pentru data de 27 Ianuarie. Trupa gorjeană începe Grupa 11-18 pe locul 12 cu 11 puncte. În weekend, CSM se deplasează la Ploiești.


CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 24p, Alexandru Berca, Noam Weinberg 2p, Octavian Popa Calotă 2p, Ethan Wright 8p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu 2p, Cameron Oluytan 8p, Jalen Dupree 12p, Adrian Vaida 2p, Arsenije Vuckovic 22p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *