CSM Târgu Jiu a câștigat Cupa Timișoara

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Targu Jiu a obtinut doua succese in cadrul competitiei amicale de la Timisoara, Cupa NetBet. Elevii lui Jordanco Davitkov s-au intors acasa cu trofeul dupa victoria cu echipa din localitate.


Meciurile s-au desfășurat în Sala „Constantin Jude” din Banat. În primul joc pe care l-au disputat, gorjenii au trecut de selecționata americană OBS Euro Tour USA Team, scor 106-98. Nici SCM Timișoara nu i-a putut opri pe alb-albaștri, care s-au impus cu 83-77 în “finala” competiției. Porter Troupe, căpitanul echipei gorjene, a fost cel mai bun om al meciului cu 29 de puncte marcate. Din păcate, la acest turneu, pentru CSM Târgu Jiu nu au putut evolua Camil Berculescu şi Ahmed Bashir.


„Am făcut un meci foarte bun în apărare în a doua jumătate, când am controlat jocul, iar pentru asta merită felicitați jucătorii. Nu vrem să ne îmbătăm cu apă rece, am câștigat doar o competiție amicală, iar greul abia acum începe, cu Cupa României. Una peste alta, suntem pe un drum bun, iar pe această victorie trebuie să clădim”, a declarat antrenorul Jordanco Davitkov, pentru site-ul oficial al clubului.


Primul meci oficial pentru CSM Târgu Jiu se joacă pe 24 septembrie, în Sala Sporturilor, cu CSO Voluntari. Partida contează pentru Cupa României.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *