Gilortul a demolat-o pe Turceni. Găman: “A existat o singură echipă pe teren”

Gilortul Târgu Cărbunești s-a distrat cu CSO Turceni, într-un meci contând pentru etapa a treia a play-out-ului din Seria 7 a Ligii trei. Gazdele s-au impus cu 4-0 în duelul echipelor din Gorj, dar scorul putea fi mai mare. Bogdan Dănăricu (6’), Adelin Pîrcălabu (10’, 11’) și Alexandru Avrămescu (49’ – penalty) au marcat golurile trupei lui Mario Găman, căruia nu i-a rămas decât să-și laude elevii la final de meci. În schimb, echipa din Turceni a terminat partida în 10 oameni, după eliminarea lui Murgilă. Vizitatorii se pot considera norocoși, având în vedere că Dănescu a irosit un penalty în repriza secundă, iar Gilortul a avut și alte oportunități uriașe de a marca.


“Din punctul meu de vedere, astăzi, cred că a existat o singură echipă pe teren. Am demonstrat că suntem o echipă cu mult suflet, o echipă cu potențial imens, o echipă care poate să joace în 12-13 jucători. Nu este important lotul, cât este importantă atitudinea jucătorilor, care au demostrat, încă o dată, că formează o familie în momentul când sunt conectați toți acolo, în momentul când sunt focusați pe ceea ce au de făcut. Au ascultat exact ceea ce le-am cerut, pentru că am studiat foarte bine adversarul, și merită felicitări, merită toate aplauzele noastre. Sper ca de acum încolo, mult mai multă lume să se uite către această echipă, pentru că această mică echipă reușește să facă meciuri foarte bune, meciuri în condiții nu tocmai foarte bune, dar cred că suntem acolo unde ne dorim cu toții.
Ne dorim să terminăm pe primul loc în play-out și astăzi am dovedit, încă o dată că, că, pe teren propriu, împotriva oricărei echipe jucăm, îi este foarte greu să obțină punct sau puncte, pentru că acești băieți arată determinare. Le mulțumim suporterilor, care au fost astăzi în număr destul de mare.
Vreau să felicit echipa din Turceni și să le urez multă baftă în continuare. Lucrurile se pare că merg bine și acolo, cu mai multă încredere cred că pot obține mai multe puncte”
, a spus Mario Găman la finalul meciului.

Gilortul – CSO Turceni 4-0 (3-0)
Au marcat: Bogdan Dănăricu (6’), Adelin Pîrcălabu (10’, 11’), Alexandru Avrămescu (49’ – penalty)
Cartonașe galbene: Gheorghe/Ciutică, Bucur, Buțurcă, Adeniji.
Cartonaș roșu: Murgilă (G+G, min 88)

Gilortul: Iuțalîm – Bărănescu (80’ Șchiopu), Dănescu, Gheorghe, Lazăr – Dănăricu (64’ Brujan), Avrămescu (cpt), Habet – Săulescu (64’ Pătrășcoiu), Roncea (76’ Marica), Pîrcălabu. Rezerve neutilizate: Oprița – Gîlcescu. Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.

CSO Turceni: Lungu – Păleanu, Abeboda (22’ Tudorache), Zoua, Murgilă – Nganga (22’ Vespe), Ciutică (cpt), Sajin (58’ Neacșu), Bucur (58’ Lupu) – Adeniji, Buțurcă (58’ Bubuioc). Rezerve neutilizate: Costin – Abodunu, Abdoul. Antrenor: Viorel Cojocaru.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *