Dream Team Gorj a cucerit din nou Spania! Gorjenii, campioni la Palma de Mallorca

ACS Dream Team Gorj este din nou campioană în Spania. Echipa de minifotbal care a reprezentat Gorjul și România a câștigat turneul de la Palma de Mallorca.


Este pentru a doua oară consecutiv când formația își adjudecă această competiție internațională. Întrecerea sportivă a avut loc în perioada 10-12 mai 2024. Trei echipe reprezentând Dream Team au participat la această întrecere, două dintre ele la categoria de vârstă 35 plus. Dacă ,,veteranii” nu au reușit calificarea în fazele eliminatorii, principala formație gorjeană a avut un parcurs perfect până în finală, pe care a și câștigat-o. Opt victorii la rând în grupe și alte trei în fazele eliminatorii i-au făcut campioni pe băieții conduși de Cristian Barbu.


În ultimul act, gorjenii și-au depășit clar adversara, pe FC Gozzoviglio (Italia) cu 5-0. Cele mai mari emoții au fost în semifinale, cu o altă formație din țară, FC România (2-1).


Bogdan Chiriac, reprezentant Dream Team, a vorbit despre parcursul formației.

Bogdan Chiriac, Dream Team Gorj


Chiriac a mai spus că echipa câștigătoare va reveni și mai motivată, într-o destinație de vis pentru turiști, dar pregătită să-și apere trofeul.

Bogdan Chiriac, Dream Team Gorj


Dream Team Gorj este multiplă campioană în minifotbalul gorjean și s-a clasat între cele mai bune patru echipe din țară în 2018.

Echipa învingătoare a avut următoarea componență: Dragoș Nicolae, Cristian Barbu, Ion Cănăvoiu, Alin Cornescu, Bogdan Chiriac, Radu Dăianu,Ștefan Doldur, Marian Habet, Mihai Șchiopu, Horia Șitoianu. Antrenor: Cristian Barbu. Delegat: Mihai Popescu. Team Manager: Dragoș Milici. Kinetoterapeut: Vlad Ionuț Anca.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *