Gilortul a bătut echipa care i-a dat 7 goluri în precedentul meci direct. Găman, declarații acide pentru contestatari

mario gaman

Gilortul Târgu Cărbunești a trecut de “satelitul” Universității Craiova în runda a 11-a a Seriei 7 din Liga 3. Mario Găman a revenit pe banca gorjenilor după “măcelul” din etapa trecută, când Gilortul a luat bătaie cu 8-1 de la Ghiroda și Giarmata Vii. Antrenorul gazdelor a lăudat oponentul de vineri, echipă care în tur a marcat de 7 ori împotriva formației sale! Acum, Dragoș Săulescu (1’) și Constantin Roncea (28’) au adus succesul pe “Cristinel Răducan”. Golul din penalty a lui Frederico Cîrpici (82’) a contat doar pentru statistici.


“Astăzi am întâlnit o echipă de copii formidabilă, o echipă care joacă fotbal. O echipă pe care dacă o lași să joace, poate să pună probleme oricărei echipe. Dar astăzi băieții mei m-au ascultat, au făcut exact ceea ce le-am cerut. I-am studiat foarte bine, îi cunoșteam foarte bine pe acești copii și e o bucurie imensă, pentru că este o victorie de care aveam mare nevoie. Dacă nu câștigam astăzi, era foarte greu pentru ceea ce va urma, dar mai ales după eșecul usturător de la Ghiroda”, a spus tehnicianul după meci.


Găman a avut apoi o reacție destul de dură la adresa criticilor, după ce Gilortul, ce-i drept fără el pe bancă, a luat 8 goluri de la Giarmata Vii! De tirul lui Găman nu au scăpat cei care au criticat echipa după acest scor de maidan, dar nici unii dintre suporterii de la Târgu-Cărbunești. Antrenorul s-a plâns de condițiile foarte grele de la club, de arbitraje potrivnice și de accidentările repetate cu care se confruntă.

“Îmi pare rău pentru că știți prea bine că am avut și eu probleme de sănătate. Mi-am revenit cât de cât, nu în totalitate, dar pe această cale sunt bucuros că băieții mi-au dedicat această victorie, această victorie muncită și îmi pare rău că au fost foarte multe reacții urâte asupra acestei echipe când s-a pierdut. Se poate pierde, chiar dacă a fost un scor mare, se poate întâmpla în fotbal. Fotbalul este construit din momente și, din păcate, în acel meci au fost momente mai puțin bune, dar nu spune nimeni că am avut în teren 9 copii. Nu vorbește nimeni de partida cu Filiași. Când am dominat toată repriza, am avut gol corect, am avut penalti, am dominat o echipă care este pe locul doi. Nu vorbește nimeni de meciul de la Deva, când am dominat-o pe Deva fără drept de apel și, dacă nu intervenea domnul arbitru, cred că astăzi aveam trei puncte în plus. Nu vorbește nimeni de punctul pierdut și punctele pierdute în ultimul minut. Este dureros pentru că, din păcate, în România se așteaptă negativul.
Se scrie o zi când sunt lucruri pozitive, se scrie o săptămână când sunt negative, sunt tot felul de reacții urâte și nu este ok. Nu este ok, pentru că nimeni nu știe în ce condiții lucrăm. Nimeni nu știe că la fiecare partidă am avut 12 jucători. Nimeni nu știe că 7-8 jucători importanți ne-au lipsit la fiecare meci, dar asta este lumea și să vedem acum, după această victorie, dacă ne laudă cineva sau apar ceva felicitări! Mulțumim și spectatorilor care, de multe ori, au și ei anumite ieșiri pe care nu le înțeleg, pentru că ei știu prea bine ce se întâmplă aici, condițiile care sunt. Eu vreau să felicit atât staff-ul meu, colaboratorii mei, cât și acești copii, care astăzi au demonstrat că meritam mult mai multe puncte decât avem la ora asta”
, a declarat Găman pentru pagina de facebook a echipei sale.

Gilortul – Universitatea Craiova 2 2-1 (2-0)
Gilortul: Iuțalîm – Bărănescu, Siewe, Marina, Popescu – Avrămescu (cpt), Pătrășcoiu – Săulescu (78’ Șerbulescu), Dănăricu (68’ Marica), Roncea (90’+3 Lazăr) – Gîlcescu. Rezerve neutilizate: Oprița – Nejoiu, Brujan. Antrenori: Mario Găman, Boby Staicu.
Universitatea Craiova 2: Glodean – Nițuică, Tomașec, Mendy, Neață (46’ Stana) – Lăpădătescu (cpt, 78’ Rădulescu) – Sala, Tomșa (68’ Găină), Barbu (24’ Ene), Bană (68’ Cîrpici) – A. Vancea. Rezerve neutilizate: M. Vancea – Mitrache, Domnu, Brășfăleanu. Antrenor: Ștefan Florescu.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *