Geogia: ”Nu mai simt că fac parte din PSD! Mă consider independent!”

”Nu mai simt ca fac parte din PSD! Ma consider independent!” Este declaratia lui Victor Geogia, primarul din Bengesti Ciocadia, care este dezamagit de Marcel Ciolacu, conducătorul social democratilor de la nivelul tarii. Acesta spune ca Ciolacu nu se implica, ba chiar este un tradator al formatiunii politice pe care o conduce.


Victor Geogia, primarul din Bengești Ciocadia, este revoltat pe actuala conducere a PSD care nu face nimic pentru a se implica în demiterea Guvernului condus de Florin Cîțu. Acesta consideră că PSD-ul nu are oameni pregățiti pentru guvernare, iar cel care dovedește această incompetență ar fi chiar Marcel Ciolacu, liderul social-democraților.

Victor Geogia, primar Bengești Ciocadia

Acesta mai spune că se află în PSD de aproximativ 30 de ani, dar acțiunile făcute de liderul PSD, nu-l fac decât să se considere independent pentru că simte că nu mai aparține social democraților.

Victor Geogia, primar Bengești Ciocadia

Victor Geogia a mai adăugat că politicienii nu își urmăresc decât propriul interes și nu se gândesc la binele românilor.

Victor Geogia, primar Bengești Ciocadia

Reacția primarului din Bengești Ciocadia vine după ce PSD-ul a boicotat, luni, ședința Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor unde se discuta introducerea moțiunii de cenzură pe ordinea de zi de dezbatere și vot în Parlament. Liderii PSD au declarat că nu au vrut să “arbitreze” conflictul dintre PNL și USR PLUS în Guvern, deoarece nu fac parte din nicio tabără și cer susținere pentru propria lor moțiune de demitere a lui Florin Cîțu.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *