Două înfrangeri pentru echipa de baschet

CSM Targu Jiu a pierdut ambele meciuri ale turneului amical de baschet desfasurat in municipiul nostru. Trupa gorjeana a cedat vineri, la limita, cu Steaua Bucuresti, scor 85-86, iar duminica a fost depasita de Craiova, scor 75-85.


Din păcate pentru antrenorul Jordanco Davitkov, în ambele meciuri nu s-a putut baza pe jucători cheie. Camil Berculescu a prins doar câteva secunde din primul meci, fiind afectat de o accidentare, iar Porter Troupe a lipsit cu Steaua din cauza unei toxiinfecții alimentare. În meciul cu Craiova, Ahmed Bashir s-a accidentat înainte de pauză și nu a mai putut fi folosit.
La finalul partidelor, antrenorul Jordanco Davitkov a recunoscut că şi-ar mai dori un jucător român. De asemenea, tehnicianul macedonean a mai spus că procesul de omogenizare va necesita mai mult timp.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu

De aceeași părere a fost și Porter Troupe. Experimentatul jucător american este satisfăcut că jucătorii români primesc șansa să se afirme, dar a declarat că echipa are nevoie și de mai mulți baschetbaliști experimentați.

Porter Troupe, CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu va mai disputa două partide amicale până la meciul din Cupa României cu CSO Voluntari, programat pe 24 septembrie.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *