Gaze în comuna Bălănești

Gaze în comuna gorjeană Bălănești! Autoritățile locale au depus un proiect, care a fost și aprobat, pentru introducerea gazelor în satele componente ale comunei. Finanțarea acestor lucrări se va realiza prin Programul Național „Anghel Saligni”. Implementarea investițiilor va începe în acest an și va dura până în 2028.

Primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan, spune că realizarea acestei investiții nu a fost una ușoară.

„Am reușit să ducem la liman unul dintre cele mai importante proiecte și, poate, una dintre cele mai importante finanțări de la nivelul localității noastre. Adevărat, după îndelungi așteptări și documentații stufoase, alimentarea cu gaze naturale a comunei Bălănești a intrat în linie dreaptă, prin Programul Național ”Anghel Saligny”, a declarat primarul comunei gorjene Ovidiu Pungan.

Primarul le-a mulțumit pentru susținere deputatului Mihai Weber și președintelui Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

„Încerc să fiu cât pot de reținut și să-mi ascund bucuria, de aceea mă rezum doar la a le mulțumi pentru susținere domnilor Mihai Weber și Cosmin Popescu, fără a-l căror ajutor aș mai fi așteptat ani buni. Un proiect de o asemenea anvergură necesită susținere la București, iar dumnealor l-au oferit nemijlocit. Nu vreau să par propagandist, pentru că oamenii sunt sătui de promisiuni, dar în comunitatea noastră am depășit momentul dialogului populist. Mă repet, oamenii vor să vadă fapte, că de vorbe și laude s-au săturat. Să fie într-un ceas bun!”, a mai declarat primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan.

Alina Dodenciu

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *