Fermierii primesc noi subvenții din partea statului!

Fermierii primesc noi subvenții din partea statului. Este vorba despre un ajutor de stat pentru crescătorii de vaci de lapte, fiind vorba despre 73 de euro/animal. Beneficiarii sunt crescătorii de animale care dețin minimum 10 capete vaci adulte, cu vârsta maximă de 12 ani, inclusiv, la data de 31 iulie 2022.


Laurențiu Cazan, deputatul PNL Vâlcea, spune că scopul acestei măsuri are rolul de a-i încuraja pe fermieri să modernizeze și să îmbunătățească condițiile de exploatare și de creștere a vacilor de lapte, reducându-se astfel riscul de contractare a bolilor. După ce anul agricol a fost marcat de o serie de scumpiri a forajelor, a carburanților, a utilităților la care s-a adăugat și seceta istorică din vară, subvenția reprezintă un ajutor binemeritat pentru fermieri.

Laurențiu Cazan, deputat PNL Vâlcea

Laurențiu Cazan nu are o părere foarte bună despre actualul ministru al Agriculturii, Petre Daea. Speră că după ce PSD VA VENI LA Guvernare să aibă o alternativă mult mai bună în ceea ce privește numele unui alt ministru la sectorul agricol

Laurențiu Cazan, deputat PNL Vâlcea


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *