Eternul mister feminin

Spuneam, mai zilele trecute că trebuie să iasă constant în prim-plan fostul premier Nicolae Ciucă, lider al PNL și prezidențiabil. Că numai mâine nu-i poimâine și vine 2024. Dacă săptămânile trecute a vorbit dumnealui despre tineri și vârstnici, iată că a venit rândul doamnelor să fie obiectul postărilor fostului premier.


Acum vreo 3-4 zile, domnul Ciucă a participat la Școala de Vară a Organizației de Femei din cadrul PNL, prilej de a și posta ceva pe Facebook: „Dezvoltarea României ține de o transformare structurală și profundă a societății. În acest proces, egalitatea reală dintre femei și bărbați, precum și alte schimbări de atitudine și mentalitate sunt cruciale. Acesta este principalul mesaj pe care l-am transmis, astăzi, la Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale.


Eu cred cu tărie că obiectivul acesta nu e atât de greu de atins și energia pe care am găsit-o, azi, la cele peste 400 de femei din sală m-a convins pe deplin. Suntem partidul care și-a asumat creșterea numărului de femei în politică și în structuri de decizie. Din cele 9 funcții de ministru care revin PNL, aproape jumătate sunt ocupate de femei, iar obiectivul pe care trebuie să îl avem în viitor este ca reprezentarea din Parlament să reflecte în mod just structura de gen a populației.


Deseori, când vorbim despre modernizarea României, ne referim doar la aspectele economice. Dar România are nevoie de o transformare sistemică, nu pe bucățele, atât economică, cât și în toate celelalte segmente. Trebuie să continuăm să promovăm valorile noastre românești, cele pe care le-am învățat în familie, la școală și la biserică, iar în acest sens contribuția OFL este deosebit de importantă.
Tema Școlii de vară a fost leadership-ul feminin liberal și o consider foarte potrivită pentru că multe dintre femeile din PNL au o carieră de succes, nu doar în politică, dar și în multe alte domenii. Iar această experiență, precum și implicarea, viziunea, pregătirea și curajul femeilor liberale sunt esențiale în gestionarea problemelor pe care le avem în societate, dar și în construirea unei Românii mai bune pentru copiii noștri!


Îi mulțumesc doamnei președinte a OFL, Nicoleta Pauliuc, pentru invitație și îi urez dânsei și tuturor colegelor mult succes în promovarea leadership-ului feminin și în toate proiectele organizației!”
Trage tare d-l Ciucă pentru 2024, este?

Ionuț Catrina

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *