Egal spectaculos în derbiul Ligii a IV-a

Duelul petrolistelor din Liga a IV-a s-a incheiat nedecis. Derbiul rundei de la judet, meciul dintre formatiile din Ticleni si Bustuchin, a fost transmis in direct pe ACCENT TV.

Oaspeţii au deschis scorul prin căpitanul Alexandru Baros, după o lovitură de la 11 metri. Era minutul 39. Vizitatorii au mai lovit o dată înainte de pauză. În minutul 45, Vasile Ionuţ Mihăiţă a fructificat o acţiune colectivă foarte bună a echipei conduse de Cosmin Frimu.

Partea a doua a aparţinut Petrolului din Țicleni. Gazdele au revenit în joc, tot graţie unui penalti, Emil Burlacu fiind marcatorul golului din minutul 60.

Spiritele s-au încins în repriza secundă, ambele formaţii având câte un om eliminat. Echipa lui Samir Bufanu a egalat în minutul 90, când Elisei Drulă l-a învins pe portarul advers cu o lovitură de cap bine plasată.

Petrolul Bustuchin ocupă locul 3 în Liga 4, cu 31 de puncte, în timp ce formaţia din Țicleni este pe locul 5, cu 28 de puncte. Vulturii Fărcăşeşti ocupă prima poziţie la judeţ, cu 37 de puncte.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *