Două turnee de baschet la Târgu Jiu

Baschetul de prima liga revine la Targu Jiu. CSM Galati, Athletic Constanta si CSO Voluntari vor juca in Sala Polivalenta din municipiu.
CSM Târgu Jiu are două meciuri extrem de importante la sfârșit de săptămână. Sâmbăta și duminică, de la aceeași oră, 19.00, elevii lui Jordanco Davitkov vor întâlni Athletic Constanța și CSO Voluntari. Obiectivul declarat al secției de baschet este să obțină cel puțin un succes, în meciul cu marinarii. Din fericire, toată echipa este validă pentru acest turneu.


În Sala “Voievod Litovoi” din municipiu va avea loc turneul semifinal, găzuit de formația Under 16 CSS-CSM Târgu Jiu. Echipa lui Alexandru Gliga a fost repartizată în Grupa C alături de ABC Laguna București, CN Aurel Vlaicu București și CSU Știința București. La competiția finală se califică primele două echipe.


Sâmbătă, de la ora 14.00, gazdele debutează cu un meci împotriva Șiinței București. Duminică, de la ora 9.00, echipa noastră întâlnește Aurel Vlaicu, iar, în aceeași zi, de la ora 16.00, evoluează cu ABC Laguna.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *