”Dizolvarea Organizației Municipale de la Târgu Jiu nu este o surpriză!”

Organizația PNL Târgu Jiu, condusă de Marcel Romanescu, a fost dizolvată de actuala conducere a PNL Gorj.Ion Iordache, senatorul și președintele PNL Gorj, spune că toată această situație nu reprezintă o surpriză pentru nimeni deoaree în ultima perioadă tensiunile dintre acesta și Romanescu au fost știute de toată lumea.


Ion Iordache spune că de când a preluat conducerea PNL Gorj a avut așteptări de la colegii săi de partid, iar mulți dintre ei nu au reușit să colaboreze și să formeze o echipă bună pentru județ. Drept dovadă pe lângă organizația municipal de la Târgu Jiu au mai fost dizolvate și alte trei fiind vorba despre Turcinești, Bolboși și Prigoria.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Senatorul liberal spune că la PNL Tg-Jiu, interimatul va fi asigurat de vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Ion Iordache a mai spus că faptul că Romanescu nu mai face parte din conducerea organizației municipale reprezintă un lucru benefic pentru municipalitate, dar și pentru funcția sa de primar. Acesta trebuie să-și îndrepte atenția doar spre administrație, a mai adăugat Iordache.

Ion Iordache, senator PNL Gorj

Conducerea PNL Gorj își dorește ca toți membrii partidului, vechi sau noi, să găsească cea mai bună cale de a lucra împreună pentru atingerea obiectivului pe care ni l-am propus: câștigarea tuturor alegerilor din 2024! Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a transmis un mesaj tuturor colegilor: „Lăsați politica și hai la treabă!” a comunicat PNL Gorj.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *