Cupa ISF Under 14, decernată la Târgu Jiu

Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost astăzi gazda etapei finale a Cupei ISF – Categoria Under 14. Opt echipe din țară s-au întrecut în cadrul unei competiții organizate de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației.


Evenimentul este parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Elevi din Argeș, Neamț, Satu Mare, Buzău, Ilfov, București, Arad și Cluj au participat la ultimul act al întrecerii. Câștig de cauză a avut Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal” din Arad, care a trecut în finală de Liceul Teoretic „Eugen Pora” din Cluj-Napoca. Cei prezenți la competiție au primit din partea Federației Române de Fotbal medalii, cupe și echipamente.

Gabriel Răscol, reprezentant Inspectoratul Școlar Județean Gorj


La festivitatea de premiere a luat parte edilul muncipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care le-a înmânat și trofeul câștigătorilor.

Marcel Romanescu, primarul municipiului


După o perioadă îndelungată de așteptare, cauzată de pandemie, programul ”Fotbal în Școli” a revenit toamna trecută. Olimpiada Națională a Sportului Școlar (ONSȘ) este organizată în fiecare an și cuprinde campionate școlare sportive și interșcolare adresate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *