Cum va fi anul 2022, din punct de vedere energetic, în viziunea lui Cristian Terheș!

Se pare ca nu scapam de criza provocata de coronavirus nici in anul 2022. Situatia pandemica a dat peste cap evolutia Romaniei, dar a provocat si cresteri economice la toate utilitatile necesare locuitorilor din tara. Cristian Terhes, europarlamentarul PNTCD, considera ca anul 2022 va fi un an destul de complicat din cauza cresterii preturilor la energia electrica.


Acesta spune că și județul Gorj ar putea fi afectat din cauza mai multor discuții care vizează închiderea companiilor energetice din țară. Cristian Terheș a declarat că din păcate, guvernanții nu văd importanța companiilor energetice.

Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD

Cristian Terheș mai spune că este obligația tuturor românilor să salveze companiilie enrgetice, pentru că numai așa va fi salvată și suveranitatea țării.

Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD

Europarlamentarul spune că nu putem renunța la aceste companii care sunt cele mai folositoare în producerea energiei electrice atunci când avem cea mai mare nevoie.

Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD

Cristian Terheș a devenit liderul europenilor care luptă pentru libertate. La acest moment a devenit cel mai cunoscut europarlamentar prin intervențiile sale obiective, prin atitudinea curajoasă împotriva opresiunii sistemelor aristocrate de pe batrânul continent.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *