Cu-n pas mai aproape de promovare! Handbalistele s-au impus la Bistriţa

CSM Târgu Jiu are zece victorii din zece în Seria B a Diviziei A, iar ultimul succes a fost unul cu greutate. Gorjencele au câştigat la Bistriţa, provocându-i “satelitului” Gloriei prima înfrângere din acest sezon.


Cu interul Ira Zinatullina în zi de graţie, CSM Târgu Jiu a remontat un avantaj de şase goluri al gazdelor, care au condus cu 17-11. Ucrainianca a condus ofensiva, izbutind nu mai puţin de 13 reuşite. Pentru vizitatoare a debutat şi Alexandra Maria Gavrilă, care a marcat şi primele două goluri în tricoul CSM-ului. Iulia Andrei a punctat de 6 ori, iar Florenţa Ilie şi Sabine Klimek au reuşit câte patru goluri. Scorul final a fost 31-33.


„A fost un meci în care am reușit să ne ridicam nivelul de agresivitate și concentrare pe toată durata lui. Aveam nevoie de un astfel de joc pentru tot ceea ce urmează, pentru nivelul la care ne dorim să ajungem”, a declarat antrenorul principal de la CSM, Liviu Andrieş.


“Sunt bucuros că am reușit încă o victorie în lupta pentru promovare. Am întâlnit la Bistrița o echipă foarte montată să ne învingă, dar, din fericire pentru noi, în urma unui joc foarte încrâncenat am reușit să câștigăm”, a adăugat expertul secţiei de handbal, Dan Ilieş, pentru site-ul oficial al clubului.


CSM Târgu Jiu: Alina Ciuchiatu, Bianca Chiriţă, Bianca Stanca 4g, Andreea Olariu, Valentina Toader, Anna Ivanenko, Elena Marica Bercu, Ira Zinatullina 13, Gabriela Frunză, Alexandra Gavrilă 2g, Mădălina Pal, Florenţa Ilie 4g, Iulia Andrei 6g, Cristina Elena Popovici, Sabine Klimek 4g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

CSM Târgu Jiu încheie turul de campionat acasă, împotriva formaţiei CSU Reşiţa. Meciul se joacă duminică, 6 februarie.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *