Baschetbaliștii au bifat primul amical

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut primul joc din perioada de pregătire. Gorjenii au fost învinși, pe teren propriu, de CSU Sibiu, scor 64-86 (15-19, 12-13, 20-30, 17-24). Gazdele au ținut aproape doar în prima repriză, 20 de minute în care au practicat un joc agresiv, energic. Problemele au început în partea secundă, când aruncările amfitrionilor au fost inexacte, iar antrenorul Kresimir Basic a încercat mai multe formule de joc. Octavian Popa Calotă și Dimitrius Underwood au fost remarcații primului meci, iar Arsenije Vuckovik a fost cel mai bun marcator al CSM-ului, cu 16 puncte.


“A fost un meci greu cu un oponent foarte puternic, de cupele europene. Cred că am făcut un baschet decent, mai ales în prima jumătate, din punct de vedere al apărării, în special. După pauză, am încercat să mixăm puțin echipele, să vedem cine cu cine poate juca, și a fost destul de dificil. Nu poți să faci acest lucru timp de 40 de minute, mai ales împotriva unei echipe cum este Sibiu. Am văzut că unii jucători pot evolua la un nivel înalt. În același timp, este clar că avem mult de muncă. Suntem o echipă nouă și mai este nevoie de timp până când jucătorii se vor înțelege între ei. Trebuie să avem discuții individuale cu fiecare, să stabilim rolul fiecărui jucător în echipă”, au fost concluziile lui Basic după primul amical.


CSM Târgu Jiu: Jason Hubard 2p, Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 13p, Noam Weinberg, Octavian Popa Calotă 9p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu, Jalen Dupree 13p, Arsenije Vuckovik 16p, Alexandru Berca 3p, Flavius Toropu, Alexandru Mitu, Ethan Wright 8p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.


În perioada 2-3 septembrie, CSM Târgu Jiu va organiza ”Cupa Târgu-Jiu”, un turneu la care participă CSM Târgu Mureș, SCM U Craiova și CS Vâlcea.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *