CSS CSM Târgu Jiu, trei jocuri în weekend

Baschetbalistii de la CSS CSM Targu Jiu au un sfarsit de saptamana agitat. Elevii lui Alexandru Gliga revin in competitiile oficiale intr-un turneu desfasurat in municipiu.
Echipa de baschet masculin U16 CSS-CSM Târgu Jiu, antrenată de Alexandru Gliga, a fost repartizată în Seria G şi va organiza primele meciuri. CSS Craiova, Îngerii Băniei Craiova și Champions Craiova sunt adversarii gorjenilor. Jocurile se vor disputa în Sala Litovoi,sâmbătă și duminică. Directorul de la CSS Târgu Jiu, Vlad Popa, este convins că tinerii baschetbaliști vor avea un sezon bun.

Vlad Popa, director CSS Târgu Jiu

Popa speră ca protocolul medical în ceea ce privește testarea Covid-19 să fie modificat pentru că, în acest moment, sunt costuri foarte mari suportate de cluburi.

Vlad Popa, director CSS Târgu Jiu

La categoria U16 masculin sunt 34 de echipe înscrise în campionat, împărțite în 10 grupe de câte 4 sau 3 echipe. Vor fi trei turnee de calificare, în urma cărora se califică primele două echipe din fiecare grupă, care vor lua parte la cele patru turnee semifinale. În urma turneelor semifinale, se vor califica 8 echipe pentru turneul final.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *