Conducerea UCB, atac la primarul Romanescu: S-a trezit ca musca la arat!

Reprezentantii Universitatii “Constantin Brancusi” din Targu Jiu au sustinut astazi o conferinta de presa pentru a transmite ca primarul municipiului, Marcel Romanescu, nu are nicio legatura cu realizarea bazei sportive din zona Debarcader. In schimb, edilul spune ca are dovezi si martori care sustin contrariul.


Rector la UCB, Sorin Purec a declarat că edilul din Târgu Jiu nu ar trebui să se laude cu o investiție la care nu a contribuit. “Este autopromovare electorală”, a spus reprezentantul instituției de învățământ.

Sorin Purec, rector UCB Târgu Jiu

Purec spune că un protocol între Compania Națională de Investiții și Federația Română de Fotbal a stabilit ca fiecare municipiu reședință de județ să aibă o bază sportivă complexă, dar Marcel Romanescu a refuzat propunerea. Atunci ar fi intrat pe fir reprezentanții universității, care au luat legătura cu CNI.

Sorin Purec, rector UCB Târgu Jiu

Marcel Romanescu are altă variantă.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Rectorul Purec a comentat și posibilitatea realizării acestei baze sportive pe terenuri deținute de municipalitate și este de părere că Zona Narciselor nu putea intra în discuție.

Sorin Purec, rector UCB Târgu Jiu

Din nou, primarul Marcel Romanescu îl contrazice pe omul din conducerea UCB. Spune că la CNI există un proiect de 4 milioane de euro pentru realizarea unei baze sportive de amploare, chiar în acea zonă.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Romanescu a declarat că deține și acum documentele prin care CNI a cerut municipalității să îi pună la dispoziție un teren pentru o bază sportivă.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *