Concluzii după cantonamentul din Serbia

Viitorul Târgu Jiu a încheiat stagiul de pregătire din Serbia cu un bilanț pozitiv. În ultimul amical din țara vecină, gorjenii au obținut un succes la limită.


Trupa lui Călin Cojocaru s-a impus cu 1-0 în fața echipei FK Naftagas, locul 5 din liga a treia sârbă. Golul decisiv a fost marcat în minutul 89 de Dragoș Popa. A fost un meci cu puține ocazii de poartă, dar presărat cu durități. Câte un jucător a fost eliminat din fiecare tabără.


Viitorul în ultimul joc din Serbia: Eftimie (Krupenschi 46′) – Ed. Croitoru, Toure, Bîrzu, Ed. Cojocaru (Lupulescu 70′) – Nikpalj, Acolatse (Tiihonen 65′) – Andreaș (Nic. Geană 65′), Vulpe, Jozic (Dr. Popa 65′) – Alb. Voinea (Gîrbiță 46′).


Viitorul a încheiat cantonamentul cu trei victorii, un egal și o înfrângere. Principalul echipei s-a declarat mulțumit de efortul jucătorilor săi.


„A fost un cantonament foarte intens, din care cu siguranță am ieșit mai puternici din toate punctele de vedere, am jucat cinci meciuri foarte tari, care au avut o intensitate foarte bună, și ne-au facut mai puternici. Mă bucur că am terminat cantonamentul sănătoși. Vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudine și pentru implicare. Acum avem 3 zile libere, iar de luni trecem la treabă, trebuie să muncim în continuare , să rămânem modești și focusați pe ceea ce avem de făcut”, a declarat Cojocaru.


În țară, gorjenii mai au programate două amicale, cu CSC Dumbrăvița (locul 14 în Liga 2, 14 februarie) și CSM Deva (locul 1 în Seria 7 a Ligii 3, 17 februarie).

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *