Comunicarea noastră cea de toate zilele

ionut catrina


Avem una bucată militar de carieră, Nicolae Ciucă, fost premier al României și actual președinte al (încă) Partidului Național Liberal. Deși nu e un bun comunicator, Nicolae Ciucă a transmis public următorul mesaj în data de 24 februarie, când omenirea a marcat 2 ani de la debutului conflictului sângeros din Ucraina:


„Acum doi ani, întreaga lume liberă s-a cutremurat la aflarea veștii că granițele păcii și ale democrației au fost încălcate de începutul unui război în estul Europei.
Ucraina se trezea sub asaltul unei agresiuni nejustificate, un atac asupra valorilor pe care le considerăm fundamentale: libertatea, suveranitatea, dreptul fiecărui popor de a-și alege propriul destin.
Poporul ucrainean, cu o uriașă determinare, cu reziliență și curaj, și-a apărat casa, libertatea și viitorul.
În fața acestei tragedii, România și-a deschis și porțile, dar și inimile. Peste 7 milioane de refugiați ucraineni au intrat în țara noastră în ultimii doi ani, iar zeci de mii încă locuiesc în România.
În această luptă cu absurdul și cruzimea, Ucraina nu este singură. Întreaga lume liberă sprijină o națiune care luptă pentru viață, pentru libertate și pentru valorile democratice.

#SlavaUkraini”

Pertinent mesaj, dovadă că s-au cizelat și comunicatorii PNL…

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *