Comuna Godinești se pregătește de mare sărbătoare

Sfârșitul lunii iulie aduce cea mai mare distracție în comuna gorjeană Godinești. Festivalul Tineretului se reia duminică după doi ani de pauză, iar la renumitul bâlci tradițional sunt așteptate mii de persoane. Pe scenă va urca și Ansamblul Profesionist “Doina Gorjului”.


Autoritățile locale din Godinești au început deja pregătirile pentru cea mai mare sărbătoare din localitate. Duminică, de la orele 15:00, își vor da concursul zeci de copii și tineri talentați din județul Gorj la Festivalul Tineretului aflat la ediția a XXII-a, iar luni va avea loc renumitul bâlci.

Aurariu Coman, primar comuna Godinești

Lunga pauză de la evenimentele cultural-artistice, dar și de la distracție, își spune cuvântul. Doar până astăzi, foarte multe formații populare de soliști, instrumentiști, dansuri și tarafuri și-au anunțat prezența la acest concurs. Setea de distracție e de nestăvilit, iar primarul Aurariu Coman se așteaptă la un public numeros.

Aurariu Coman, primar comuna Godinești


Câștigătorii festivalului-concurs din acest an vor primi premii în bani de până la 600 de lei. Seara de duminică se va încheia cu un moment artistic oferit de artiștii Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului”.


Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *