Cercetașii și-au început activitățile în Gorj

Asociatia Cercetasilor Traditionali din Romania ACT-RO, Unitatea General Dragalina Targu Jiu si-a inceput deja activitatile in Gorj. Micii cercetasi au inceput anul cu o drumetie pe Cheile Sohodolului avand ca obiectiv INELUL DOAMNEI.


Liderii Doroghițoiu Daniel, Dragomir Daniel precum si liderul aspirant (în devenire) Calotă Octavian Vasile si-au luat grupul de mici cercetași, LUPIȘORII sau cum se autointitulează ei, puii de lup și au străbătut la pas SOHODOLUL până la Inelul Doamnei.


Este o arie protejată de interes național, o capodoperă a naturii și după o pandemie de doi ani, e o binecuvântare să ajungi în vârful Canionului care a devenit celebru în țara și in străinătate


Daniel Doroghitoiu, președinte Unitatea General Dragalina Gorj:

Echipați corespunzator, voioși și interesați să ajungă la destinatia zilei,INELUL DOAMNEI, copiii au urcat cântând spre creste.

INELUL DOAMNEI are legendele ei.Se vorbește în istoria vremurilor ca fiind loc de întâlnire între fete si băieți , fără știrea părinților sau de loc magic pentru cel ce va vedea vreodata raza soarelui trecută prin inel, că el va fi cel ce va găsi comoara dacilor.
Gorjul rămâne un loc binecuvântat de natură și iubit de cei ce il vizitează, pentru că, mereu cei care vin aici, revin cu drag.

Mihaela Andreescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *