Caz uluitor in lume. Un bărbat a ajuns la spital după ce a înghițit 1,5 kilograme de monede

Într-un caz șocant, un bărbat din India a fost adus la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar plângându-se de dureri de stomac insuportabile și disconfort abdominal. Radiografia abdominală a dezvăluit o descoperire uluitoare: în stomacul său se aflau peste 1,5 kilograme de monede.

Pacientul, care suferea de o boală psihică numită pica, înghițise această cantitate masivă de monede într-un interval de două-trei luni. Doctorii, conduși de Dr. Eshwar Kalaburgi, au explicat că bărbatul a venit la spital cu simptome de vărsături și disconfort abdominal, iar investigațiile ulterioare au relevat prezența monedelor în stomacul său.

Într-o intervenție chirurgicală care a durat peste două ore, echipa medicală a reușit să extragă toate monedele din stomacul bărbatului. În total, au fost recuperate 187 de monede, care cântăreau 1,5 kg. Stomacul pacientului era extrem de dilatat, monedele fiind găsite în diferite zone ale acestuia.

Cu toate acestea, în mod miraculos, bărbatul a scăpat cu puține sechele după această experiență bizară. Medicii au tratat începutul unei deshidratări și alte simptome minore, iar acum pacientul se află în stare stabilă și poate vorbi normal.

Este demn de menționat că acest caz nu a stabilit un record în materie de înghițit de monede. Un japonez în vârstă de 50 de ani deține acest record, având în stomacul său 1.894 de monede în decursul a două decenii. Cu toate acestea, și acesta a supraviețuit, deși în stomacul său se afla o adevărată comoară, însumând aproximativ 8,5 kg.

Echipa medicală care s-a ocupat de acest caz incredibil a rămas uluită de descoperirea făcută în zona abdominală a pacientului. Un astfel de incident subliniază importanța conștientizării și tratamentului adecvat pentru tulburările psihice, precum pica, și subliniază nevoia unei îngrijiri medicale prompte și specializate în astfel de situații.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *