Câți bani au ajuns pentru UATAA Motru

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apa din Motru are nevoie de peste 17 milioane de lei pentru a asigura incalzirea populației in perioada sezonului rece. Asadar, Cosmin Morega, primarul municipiului Motru a facut nenumarate cereri pentru a obtine finantarea necesara pentru UATAA Motru, iar dupa mult timp, a fost primita suma de 3,8 milioane de lei.
Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, spune că aceasta nu este suma totală solicitată pentru UATAA Motru. Acesta crede că nu au existat fonduri necesare pentru a fi distribuită suma integrală.


Cosmin Morega ține să-i mulțumească lui Marcel Ciolacu, președintele PSD, pentru implicarea de care a dat dovadă de fiecare dată când a fost vorba de Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru.

Cosmin Morega, primar Motru

Cosmin Morega este bucuros pentru că a fost primită această sumă, având în vedere că nimeni nu a crezut în demersurile desfășurate de edil, de-a lungul timpului. Și din bugetul local a fost alocată o suă considerabilă pentru UATAA Motru.

Cosmin Morega, primar Motru

Guvernul a alocat joi 310 milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru mai multe municipii, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației.Banii pentru subvenția la gigacalorie sunt doar pentru lunile noiembrie și decembrie, deși primarii au cerut peste 2 miliarde de lei.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *