Câinii din Motru mănâncă … mașini!

S-a schimbat meniul cainilor din municipiul Motru. Desi acestia erau obsinuiti sa manance carne, se pare ca lipsa de mancare i-a facut pe patrupezi sa manance…masini. Nu este o gluma, totul se intampla in Motru, unde masinile locuitorilor sunt vandalizate in fiecare noapte de cainii infometati.


Surpriză de proporții pentru un motrean care, când a vrut să urce în mașina parcată în municipiu, a văzut urmele mai multor colți înfipți în aripa mașinii. Inițial, bărbatul credea că cineva rău intenționat i-a vandalizat mașina, dar, privind cu atenție a văzut că sunt urmele unor dinți de câine. A mers imediat la Primăria Municipiului Motru și i-a arătat primarului cele întâmplate.


Cosmin Morega, primarul municipiului, spune că, din păcate adevărul este că Motrul se mai poate numi și ”orașul câinilor” și asta pentru că Direcția Publică Motru nu se ocupă de prinderea câinilor fără stăpân, așa cum ar trebui și cum au promis.

Cosmin Morega, primar Motru

De asemenea, acesta spune că incidentul a avut loc în Parcul Minerul din Motru, unde este o haită de câini de mult timp. Aceștia sunt un real pericol pentru locuitorii de acolo, dar și pentru elevii de la Liceul ”George Coșbuc”, care ies de la ore, târziu. Cosmin Morega îi vede vinovați pe cei de la Direcția Publică Motru care și-au făcut și bannere că au rezolvat problema câinilor fără stăpân, când, de fapt, adevărul pare a fi altul.


Cosmin Morega, primar Motru

Cosmin Morega atrage atenția conducerii Direcției Publice Motru că Primăria orașului nu va plăti nicio factură pentru prestarea acestui serviciu privind prinderea și adăpostirea câinilor fără stâpân, până când nu se va face așa cum trebuie. Ba mai mult, se pare că o parte din angajații care ar trebui să se ocupe de câinii fără stăpân sunt în concediu fără plată și prestează alte servicii.

Cosmin Morega, primar Motru

Directia Publica Motru are ca obiect de activitate capturarea cainilor fara stapan de pe domeniul public al municipiului Motru, respectiv acei caini care circula liberi, fara însotitor, in locuri publice.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *