U-BT Cluj-Napoca a triumfat la Târgu Jiu

Fanii baschetului din Gorj, prezenti la Supercupa Romaniei, au avut parte de un meci electrizant in Sala Sporturilor din municipiu. U-BT Cluj-Napoca a luat trofeul dupa ce a trecut de CSO Voluntari, scor 89-82.
O partidă spectaculoasă şi echilibrată, al cărei deznodământ a fost stabilit în ultimele secvenţe. La asta au asistat spectatorii gorjeni, care au văzut, în premieră la Târgu Jiu, un meci între deţinătorea titlului şi cea a cupei. Ardelenii au avut nervii mai tari pe final şi s-au impus la o diferenţă de 7 puncte. Andrija Stipanovic a fost desemnat MVP-ul meciului. Pivotul lui ”U” a terminat partida cu 17 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. La festivitatea de premiere au fost prezenţi preşedintele FRB, Carmen Tocală, şi fostul internaţional român Cătălin Burlacu. Campioana olimpică din Gorj, fosta atletă Constantina Diţă Tomescu a împărţit medaliile celor două formaţii. Alături i-a fost primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
CSO Voluntari va rămâne în oraş pentru partida cu CSM Târgu Jiu din Cupa României. Manşa tur va avea loc vineri, de la ora 19.00.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *