Blocurile din zona Narciselor, gata în 2026

Autoritățile locale din Târgu Jiu anunță că au fost finalizate studiile de fezabilitate pentru realizarea celor 100 de blocuri, din zona Narciselor, acolo unde primăria construiește acel parc de agrement de 20 de hectare.


În total, vor fi 600 de apartamente, ce ar putea fi gata în aproximativ 3 ani. Potrivit directorului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Raul Chiriac, în acea zonă rezidențială o să se realizeze o creșă și un complex sportiv.


“Va fi o nouă zonă rezidențială a municipiului Târgu Jiu. Tot în această zonă va fi realizată și o creșă, un obiectiv reglementat clar în privința finanțării. Va fi și un complex sportiv, proiect elaborat și deja depus la CNI. Au fost predate de către proiectant studiile de fezabilitate. Deja demarăm următoarele etape. Vorbim de 100 de blocuri noi, pentru tineri, pe o suprafață de 7 hectare, în total 600 de unități locative. Acestea trebuie realizate până la 30 aprilie 2026. Dorim ca până la sfârșitul anului să încheiem contractele de execuție”, a transmis Raul Chiriac.


Municipalitatea are obligația de a asigura utilitățile până la limita de proprietate, iar restul investiției va fi suportată prin PNRR.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *