Blocaj privind discuțiile despre cine va fi premier! Se dorește o rotație în..trei

Dupa saptamani intregi in care Romania nu are un premier desemnat, discutiile au ramas tot la stadiul de blocaj. Este si declaratia lui Kelemen Hunor, presedintele UDMR, care isi doreste sa existe un premier si din partidul sau politic. Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj, spune ca tot ce se intampla in prezent pare a fi ireal si o solutie ar trebui gasita cat mai repede.


Acesta consideră că cele trei partide politice care se luptă pentru a numi un premier, nu fac altceva decât să-și bată joc de locuitorii României și asta din cauza faptului că tot ce se întâmplă nu pare a fi altceva decât o luptă…pentru ”ciolan”.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Dan Ilie Morega mai spune că acest guvern care este în curs de realizare de mai mulote săptămâni, nu este un lucru bun pentru români, având în vedere situația economică a țării care s-a transformat într-un haos.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Președintele UDMR Kelemen Hunor a declarat că în acest moment se discută programul de guvernare PNL-PSD-UDMR, însă discuția despre cine va fi premier este blocată. Acesta a precizat că s-a propus inclusiv varianta unei rotații „în trei”, în care și UDMR să dea premierul.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *