Biciclist rănit în urma unui accident rutier

Un biciclist, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu a fost implicat într-un accident rutier ieri dimineață. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit că un conducător auto, în timpul unei depășiri, l-a acroșat pe biciclistul neatent.

Accidentul s-a produs pe strada Narciselor, când un șofer și un biciclist se deplasau în aceeași direcție de mers. Bărbatul care se deplasa pe bicicletă s-a dezechilibrat și a fost aruncat la pământ și rănit grav. Conducătorul auto și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul conducătorului auto fiind negativ, iar în cazul biciclistului a rezultat o concentraţie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victor Țuhașu purtător de cuvânt

Poliţiştii doresc să reamintească bicicliștilor cât de importantă este respectarea regulilor de circulaţie, dar mai ales asupra atenţiei deosebite pe care trebuie să o manifeste atunci când circulă pe bicicletă. Un singur moment de neatenţie se poate transforma într-o tragedie, având în vedere că bicicliştii sunt o categorie foarte vulnerabilă de participanţi la traficul rutier. (foto arhiva)

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *