Banța, Filip sau Popescu pentru Primăria Târgu-Jiu? Liberalii au trasat direcțiile proiectului de dezvoltare pentru municipiu

Actuala conducere a PNL Gorj se axează pe dezvoltarea municipiului pe termen scurt mediu și lung. Reprezentanții liberalilor susțin că, în acest moment, nu se concentrează pe stabilirea candidaților la alegerile din 2024, ci pe un program care să facă orașul Târgu-Jiu atractiv pentru tineri și investitori.


Dezvoltarea infrastructurii este esențială pentru municipiu, care, în opinia lui Victor Banța, este sufocat de trafic. Acesta a vorbit despre un sistem modern urban care să atragă mai mulți investitori.

Victor Banța, secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei


Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, crede că orașul Târgu-Jiu nu mai este atractiv pentru tineri, pentru că actuala adiministrație nu se ocupă de dezvoltarea sa. Cel mai probabil, candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu va fi stabilit dintre actualul edil din Rovinari, Victor Banța și Iulian Popescu, cel care acum este și liderul organizației municipale.

Robert Filip, orașului Rovinari


Președintele PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu, a declarat că echipa formată și-a propus îmbunătățirea calității vieții târgujienilor.

Iulian Popescu, președinte PNL Târgu Jiu din 219

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *