Bal caritabil organizat de CNTV

Bal caritabil organizat de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Evenimentul a avut loc luni, 18 decembrie, la Sala Polivalentă din municipiu.
Balul Caritabil al Bobocilor Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” a fost organizat de Asociația Creativă Multilingua cu voluntari ai colegiului și elevi participanți la balul de acum patru ani. Bobocii Colegiului și elevii organizatori din clasa a XII-a, alături de profesori și invitați, au pus spectacolul în slujba Binelui și Frumosului. În urma spectacolului, au fost ajutați semeni aflați în nevoie. Încasările evenimentului s-au dus către trei cazuri. De asemenea, în Sala Sporturilor au fost amplasate urne pentru donații.
În primul caz este vorba despre un bebeluș, născut prematur cu tetrapareză spastică, o afecțiune dură, ce îi afectează membrele, ce a trecut prin numeroase operații și tratamente.
Un alt băiețel de 9 ani, care s-a confruntat și el cu provocările tetraparezei spastice, a fost cel de-al doilea caz ce a beneficiat de generozitatea celor prezenți la bal. Acesta a îndurat nu una, ci două operații și are nevoie de îngrijire continuă.
O familie din Runcu, ce are patru copii, dintre care unul cu autism și, de asemenea, nu are curent electric, a avut parte de ajutor. Aceștia au primit în dar un generator electric.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *