Procedură de fuziune la CEO

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au aprobat declanșarea procedurilor de preluare de către Complexul Energetic Oltenia a Institutului de proiectări miniere din Craiova.


Între cele două părți vor avea loc negocieri, având ca obiect transferul de afacere, incluzând fără a se limita la salariați, proiectele și documentațiile din arhiva internă, autorizații și licențe, contracte de utilizări și alte servicii de la societatea de proiectări către CEO și mandatarea Directoratului să negocieze documentele privind încheierea afacerii. Aprobarea finală a tranzacției se va face de către acționarii Complexului Energetic Oltenia.


Administrația companiei a stabilit în urma discuțiilor și cu șefii din Ministerul Energiei că se impune aprobarea din partea acționarilor Complexului Energetic Oltenia pentru fuziunea prin absorbție a Institutului de Cercetare Științifică, Inginerie Tehnologică și Proiectări Mine pe Lignit SA Craiova. Societatea Comerciala Institutul de Cercetare Ştiinţifică, Inginerie Tehnologică şi Proiectare Mine pe Lignit din Craiova (SC ICSITPML SA Craiova), este o societate cu capital majoritar de stat și își asigură finanțarea din surse proprii.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *