Argint balcanic pentru Alina Eremia

Atleta Alina Eremia a luat argintul cu echipa României la la Balcaniada de Semimaraton din Macedonia. Competiția s-a desfășurat la Bitola, în perioada 1-3 septembrie.


Sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, este pregătită de antrenorul emerit Ion Bură. Alina Eremia a reuşit această performanţă alături de Liliana Dragomir, legitimată la CSM Caransebeș și CSU Arad. Atleta care reprezintă Gorjul a alergat cei 21 de km într-o oră și 24 de minute.


”A fost o cursă grea, dificilă. Am alergat împotriva unur atlete puternice din Macedonia, Bulgaria sau Albania. A fost greu, dar am reușit să urcăm pe podium. Aș putea spune ca din punct de vedere sportiv a fost și o experiență frumoasă. Această cursă pentru mine este o motivație mai mare de a merge mai departe, de a mă pregăti cât se poate de bine pentru ceea ce urmează”, a declarat Alina pentru csmtargujiu.ro.


Campionatul Național de Alergare Montană, de la mijlocul lunii septembrie, competiție care se va desfășura la Câmpulung Moldovenesc, este următoare întrecere la care va lua parte sportiva.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *