Accident violent la Crușeț! Trei bărbați, transportați la spital

UPDATE

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi pe DN 6 B, în localitatea Crușeț. Potrivit IPJ Gorj, coliziunea s-a produs între două autoutilitare.


La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj. Potrivit IPJ Gorj, în eveniment au fost implicate două autoutilitare, una condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Stoina, iar cealaltă de un tânăr de 19 ani, din județul Olt. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre șoferul de 19 ani și doi pasageri de 21 și 58 de ani.

Oana Vlăduț, purtător de cuvânt IPJ Gorj


Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Stirea inițială

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi pe DN 6 B, în localitatea Crușeț. Potrivit IPJ Gorj, coliziunea s-a produs între două autoutilitare. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului trei persoane au suferit leziuni, una dintre acestea fiind încarcerată.


„S-a intervenit pentru extragerea persoanei din autovehicul, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte 2.
Este vorba despre trei bărbați cu vârste de 20, 59 și 53 de ani. Toți sunt conștienți și cooperanți. Urmează sa fie transportați la spital”
, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Traficul este blocat. Revenim cu informații.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *